Bildene mine

torsdag 10. november 2011

Duftlys mmmmm

Nå er jeg tom for duftlys så nå skal jeg gå til innkjøp av noen nye. Har du noen favoritter? Her er noen jeg kunne tenke meg...
Lys fra Mulberry
Liker disse godt:
Fåes kjøpt på EGER på Karl Johan fra Heaven Scent

Men det jeg ender opp med er dette :)
Yndlingslyset :)
I morgen skal jeg på en spennende åpning av et nytt handelstun gleder meg sånn til å se hvordan det blir. Skal huske kamera og ta bilder :)

Ha en nydelig onsdags ettermiddag alle sammen

5 kommentarer:

 1. Deilig med duftlys!! Men jeg synes ofte det ryker av dem...Har akkurat malt om taket fordi jeg har brent for mange stearinlys som det ryker av. Jeg har blitt litt selektiv med hvilke lys jeg velger heretter.

  SvarSlett
 2. Ja, det skulle jeg likt å vite selv også...men jeg synes desverre Durance sine lys er blandt de som ryker. Synd fordi jeg liker mange av duftene i den serien. Jeg har hørt at soyalys skal brenne helt rent, så jeg har lyst å prøve ut det.
  Koselig at du likte cupcake wrappers´ene også =)

  SvarSlett
 3. Duftlys er et must hos meg, og Mulberrys lys er jo bare herlige...men dyre! Så koselig blogg du har, jeg følger deg videre:) Fin kveld og klem fra meg:)

  SvarSlett
 4. Jeg har alltid elsket vaniljelys.. men nå i det siste har jeg sverget til lavendel.. nydelig farge og god lukt :o) De var fine de øverste..

  KLEM

  SvarSlett
 5. Duftlys er såå herlig! Min favoritt er Yankee Candle, jeg elsker de!

  Fabelaktig torsdagskveld, søte deg!
  Jeg er skikkelig klar for helga :)
  klemklem

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...