Bildene mine

søndag 30. oktober 2011

God søndag :)

Bilde lånt fra http://artstudio88.com/shabbychicworkshop/
Er på utkikk etter tips til å male to stoler og fant disse nydelige stolene. Noe i denne stilen skal jeg male de to stolene jeg har. Bordet som hører til disse stolene har jeg akkurat blitt ferdig å grunne så i dag skal jeg male det hvitt. Det skal bli mitt nye kjøkkenbord :)
Så i dag blir disse to grunnet ferdig :) Har noen maleprosjekter på gang og bordet begynte jeg på for en god stund siden men så blir det stående fordi man har andre ting og gjøre.... :) Nå er jeg så lei det lille kjøkkenbordet (som egentlig er et konsollbord) så nå måååååå jeg bli ferdig.:) Slipte det ned forrige uke og grunnet det så i dag kommer malkosten over :)
"kjøkkenbordet" i dag
Mitt nye kjøkkenbord :) som snart er ferdig
Det er det som er godt med høsten mange innekvelder og jeg som har adhd light :) må pusle med et eller annet Livet er for kort til å stirre tven i senk :)
Håper alle får en flott og nydelig høstdag. <3 Klem fra Tone

5 kommentarer:

 1. Gleder meg til å se bord og stoler ferdig, kommer til å bli kjempefint. Enig med deg, livet er for kort til å kaste bort på å glane på Tv:-) Ønsker deg en fin Søndag :-) Klem Trude

  SvarSlett
 2. Jeg er hel lost på maling og oppussing. Så kan ikke bidra så mye der...

  Så bra du vil hjelpe til på bloggtreffet. Forrige gang var det ikke maten som var jobb, alle tok med mat selv. Så vi fikk tidene tapasbord. Det er heller praktiske ting jeg trenger hjelp til. Send meg en mail på fabelaktige@gmail.com så kan jeg sende deg en liste over hva jeg trenger hjelp til. Så kan du bare fortelle meg hva du kan bidra med.

  God søndag!

  SvarSlett
 3. Det bordet blir nok superfint etter en make-over og stolene så lekre ut med det fine motivet på toppen av ryggen! TV-titting er ikke helt tingen for meg heller ;-)
  Ha en flott søndagskveld!

  Klem Tone

  SvarSlett
 4. Så mange nydelig møbler du har! Kjempekoselig blogg også :) Legger meg til som følger hos deg :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 5. What a great choice! it's the perfect combination of colors and space!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...