Bildene mine

søndag 25. september 2011

Fretex funn igjen ;)

Var selvfølgelig innom fretex på fredag også... Skal som vanlig bare innom å titte men kommer alltid over noe jeg bare må ha... Som disse flotte blomsterpottene til kun 19 kr pr stk...
Blomsterpotte 39,-

6 stk tallerkner 15 kr pr stk
Tusen takk Fretex for at jeg alltid finner så mye fint hos dere :) og selv om min bedre halvdel blir litt oppgitt over alt jeg drar i hus så trøster jeg meg med at det går til en god sak :)
Var også innom søstrene Grene og kjøpte disse to flaskene.
  
Flasker fra søstrene Grene 29,90Har svigermor som hun selv kaller seg, vi er jo ikke gift :) på besøk denne helgen. og hun hadde med seg disse to flotte lyktene i gave til oss. De blir så fine på terrassen.
Så i går var vi på loppemarked bilder som du kan se bilder av her og i går malte jeg ferdig stolen jeg kjøpte der så den gleder jeg meg til blir ferdig med puter som blir neste prosjekt. Jeg malte den i en lys gråfarve her kan du se hvordan den så ut etter grunningen
Godt å ha en garasje å stå å male i :) Nå skal jeg bake glutenfritt... Begynner å bli bedre og bedre på det. Glutenfri baking er ikke så lett å få til men øvelse gjør mester og etter et år nå har jeg prøvd og feilet og føler at baksten blir bedre og bedre :) Så i dag skal jeg bake brød og gulrotkake og dra til datteren min med det. Hun har jo akkurat flyttet i bokollektiv og siden hun også har cøliaki men ikke er så veldig glad i å bake så har jeg begynt å bake noen brød i uken til henne. Det blir mye billigere og smaker ti ganger bedre enn de brødtypene man får kjøpt som er glutenfrie. Kjøpte et nytt mel i sverige som het lailas eller noe sånt... så det tenker jeg å prøve ut i dag. Ønsker dere alle en fin fin søndag, det har jeg tenkt å ha :)

1 kommentar:

  1. Hei søte deg!
    Så herlige funn på Fretex! Også så fine lykter dere har fått ;)

    Ønsker deg en fabelaktig søndag!
    Klem

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...