Har gluten allergi og har prøvd en rekke oppskrifter på å få til et godt brød, det jeg har kommet til er at denne melblandingen fra toro er best :)
Jeg tilsetter en gulrot og en håndfull med ost så blir brødet veldig saftig og godt.
Det som også er veldig viktig er og ha fiberhusk i :) alfa omega....
Jeg har prøvd mange forskjellige oppskrifter men jeg personlig synes dette brødet blir veldig lik i smak som vanlig hjemmelaget brød :)
Nå blir det å male over denne tallerken hyllen jeg fikk tak i også blir det sofakos og tv titting i kveld, Ønsker alle en flott søndagskveld. :)
Oppdatering: Oppskrift brød
Bruker melblandingen fra Toro se bilde ovenfor. Så tilsetter jeg en håndfull revet gulrot, og en håndfull revet ost i blandingen etter den er rørt sammen som det står bak på pakken. Tar også opp i en ts fiberhusk i blandingen så ost og gulrot når alt er rørt sammen. Bare å følge bruksannvisningen. Jeg personlig synes dette er veldig godt brød og oppbevarer det i kjøleskap og rister det så smaker det nybakt hver dag :) Har prøvd uttallige oppskrifter og kjøpebrød men dette er min favoritt...
Fikk tilsendt denne oppskriften under her av en venninne så nå skl jeg prøve det brødet også :) det er med appelisin i som visstnok gjør det saftig. Det som jeg synes er deilig med Toro sine ferdigblandinger er at det går raskt og man lipper ørten forskjellige meltyper og tillegg :) Her er oppskriften på det brødet jeg skal prøve snart:
1/2 pk fersk gjær
3 dl lettmelk
1/2 ts sukker
1/2 ts salt
1 ss olivenolje
Saften av 1 appelsin
1 ss linfrø i ca 1/2 dl lunket vann
1/2 dl hakkede solsikkefrø
250g Semper fin
150g Finax grov
Løs opp gjæren i melken og sukkeret. Rør med en visp til alt er helt flytende, og tilsett salt, olje og frøene. Linfrøene skal være skikkelig klissete, så du kan med fordel kanskje sile av noe av vannet før du har det oppi røren. Tilsett melet og rør sammen til det er skikkelig grøtete. Hell over i en form med bakepapir i, og sett til heving i 30-40 min.
Stekes på 225'c i 30 min.
REKKER TIL ETT BRØD
Lykke til :)
Hei hei. Så mye fint du har malt og ordnet med, tallerkenhylla blir nok også kjempefin. Det glutenfrie brødet ditt skulle jeg gjerne ha prøvd, kunne du ha vært så snill å legge ut en oppskrift, eller skrive den inn i kommentarfeltet hos meg?
SvarSlettGod helg :))