Bildene mine

tirsdag 30. oktober 2012

Blå blå blå.....

Blått er det eneste som står i hodet på meg om dagen :)

Himmelens og havets farve. Jeg holder på med et bestillingsbilde hvor hovedfarven er blå. Jeg omgir meg ikke med mye blått i interiøret,men nå med arbeidet med dette maleriet så kunne jeg tenke meg litt mer blått inni mitt hjem. Kan hende det blir et bilde på min vegg.
Blue heart 111 copyright Tone D Arnestad 2012

 Bildet er stort faktisk noe av det engste jeg har malt før, 2 meter i lengde, kan tro jeg strevde med å få det inn i bilen min selv om jeg har stasjonsvogn :) Dette var bare en liten sneak peak på bildet, skal legge det ut når det er ferdig.
Jeg skal prøve å blogge oftere, er titt og ofte innom "mine" yndlingsbloggere og følger med ;)


Ønsker dere en fin fin kveld :)


2 kommentarer:

 1. Wow - 2 meters bilde! Det høres ut som litt av en jobb. Blir spennende å se resultatet :)

  Vi har alltid hatt noe blått, selv på de første hyblene/leilighetene vi leide var det enten et blått rom eller i det minste blå gardiner og håndkler. Tabben gjorde vi da vi kjøpte blå sofa, den er jeg rimelig lei av... Litt dyrere å kjøpe ny sofa enn å male veggen på nytt ;)

  Håper du har en fin uke!

  Klem Lin

  SvarSlett
 2. Heisann, aaaaalt for lenge siden jeg har vært innom deg og i blogglandia forøvrig :-) Koselig å ta en titt hos deg igjen, du er bare såååå superflink. Blått er jo utrolig fint:-) Ønsker deg en toppen Torsdag og ei suuuper helg:-) Klem Trude

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...