Bildene mine

mandag 17. september 2012

Solen

er her igjen og det er godt. Høsten er en flott tid egentlig.
Jeg holder på å jobbe til en utstilling. Gleder meg til å vise dere de ferdige resultatene.
Med disse farvene ble det jammen et høstinspirert bilde :)

Jeg skal prøve å blogge litt mere for hver dag, tiden strekker ikke til. Min skjønne lille valp som nå snart er 5 mnd tar meget meget mye tid :) Det er som en baby i huset. Veldig koselig og veldig slitsomt. Skjønner nå hvorfor man skal tenke seg grundig om man skal ha hund. Men den gir så mye gleder og har sin egen lille skjønne personlighet. Det positive er jo at man får gått ute i frisk luft en god del mere enn man hadde gjort uten hund :) Men skal ærlig innrømme at jeg har hatt en periode nå hvor jeg har tenkt hva i alle dager tenkte man på ved å skaffe seg hund. og ja tanken om at man kanskje ikke passer som hundeeier har vært der en del ganger. Jeg trøster meg med at de erfarne hundeiere sier at det er det 1 året som er litt vanskelig. Så da stoler jeg på det.
 Her er han ute på tur :)
Ønsker dere alle en flott dag :)

4 kommentarer:

 1. Helledussen så skjønn han er!

  Ja, de sier det blir enklere når pubertetene er overstått (9-12 mnd og 18-24mnd ca?). Jeg krysser ihvertfall fingrene for det. Vi fikk han jo 9 mnd gammel, så det var til tider en prøvelse! Tror nok den biten blir lettere for dere som har hatt han fra han er valp, så han føler seg trygg hos dere.

  Chaco er heldigvis snill som dagen er lang når han er hjemme, men kan være skikkelig pubertetspøbel når vi er ute blant andre hunder. Hvis det er noen han ikke liker eller er redd for altså, og vi aner jo sjelden på forhånd hvem det er :S

  Men, som du sier - ufattelig mye kos og gleder, og godt med frisk luft! Det er godt for helsa, det ;)

  Ha en fin uke!

  Klem Lin

  SvarSlett
 2. Awww! Så nydelig en liten skapning :)

  Her er alt bra :) Med deg da?

  Ønsker deg en herlig dag videre. klem

  SvarSlett
 3. Du er ubeskrivlig flink til å male Tone.
  Hadde jeg ikke hatt en studentlommebok vet jeg hva jeg skulle kjøpt meg
  ihvertfall ;)

  For en herlig liten tofs dere har <3

  Måtte torsdagen din bli vakker.
  Klem Museflettan

  SvarSlett
 4. Åh, for en nydelig liten valp!!! Elsker hunder. Den slitsomme perioden går over...når de har lært seg hva som er lov og ikke lov og roer seg litt er alt bare fryd og gammen. Men jeg husker at jeg selv også ble overrasket over hvor mye styr det faktisk var den første tiden. Det er verdt det ja, het klart =)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...