Bildene mine

tirsdag 1. mai 2012

på en dag som denne....

hadde det smakt på jordbær :)
titter på bildene fra i fjor og synes nesten jeg kan kjenne smaken av norske nydelige jordbær.
Dessverre får jeg ikke noen glede av det flotte været utendørs akkurat nå. grunnet min allergi som blomstrer som verst i mai måned. jeg har kjent det en god stund allerede men de siste dagene har rett og slett vært grusomme.allergimedisiner og astma spray hånd i hånd fungerer jeg innendørs men beveger jeg meg ut er det nesten umulig å puste. Det er så kjedelig og jeg har prøvd alt. men ingenting annet enn en tur sydover hjelper. så derfor har det blitt en vane for meg å ta ferie nå i mai og den tilbringer jeg da i sydligere strøk. og jeg gleder meg for da får jeg puste ordentlig igjen.Har ikke ord for hvor mye jeg :
GLEDER MEG

Dette skapet kjøpte jeg også på loppemarked. Det er et grønnrutete stoff i døren som jeg skal bytte ut med et lysere stoff.
Må også vise mitt nyeste tilskudd på kjøkkenbenken min :
 Den er helt genial og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den selv om jeg flere kaffemaskiner. Jeg er avhengig av kaffe og ikke noe er bedre hvis det er lettvint, og det er akkurat det denne er. Cremaen blir perfekt og smaken også. Du trykker bare på en bryter og innen noen sekunder er den klar. Ikke noe rengjøring I LOVE IT
Jeg var så heldig å få et gavekort til bursdagen min av min kjære mor som skulle gå til kjøkkenmaskin, etter mye om og men så fant jeg ut jeg trenger jo egentlig ikke kjøkkenmaskin ihvertfall ikke en som er veldig stor og dyr, har jo planer om å gå ned i vekt så da er det bedre med kaffe enn bakst har jeg hørt hihi men jeg klarte å slå 2 fluer i en smekk ny kaffemaskin og ny kjøkkenmaskin som ikke tar all verdens plass....

Da får jeg prøve å nyte dagen så godt man kan innendørs. :) Ønsker dere alle en solfylt og glad dag :)
KLEM

4 kommentarer:

 1. Hei søte deg!
  Fantastisk søt kaffemaskin :)

  Så herlig å reise vekk fra pollenallergien, jeg var så sterkt plaget ifjor at jeg faktisk ble sykemeldt i 14 dager. I år fikk jeg sprøyte og det ser ut som det hjelper.

  Ønsker deg en fin kveld videre, her har vi grillet hamburger og vært ute i skogen og sett etter blåveis :)
  klemklem

  SvarSlett
 2. MMMM ser gott ut:) tack för fina ord på min blogg och kom snart tillbaka, jag har mer svensk inrednings inspiration till dig:)
  Ha en skön helg.

  LOVE Maria på inredningsvis

  SvarSlett
 3. Hi there to all, it's in fact a faastidious for me to visit this web site,
  it includes valuable Information.

  Also visit my web page Single Arizona Women

  SvarSlett
 4. Interesting article! Thank you for sharing them! I hope you will continue to have similar posts to share with everyone!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...