Bildene mine

tirsdag 6. mars 2012

Hoppe sa gåsa........

Jeg sitter og planlegger bilder, en møysommelig prosess.

Jeg ønsker noe mer, å komme videre. Malekurset jeg akkurat er ferdig med har gitt mer inspirasjon. Jeg har igjennom årenes løp gått en del kurs i teknikker osv nå vil jeg lære helheten. Ønsker om lære mer er der hele tiden. Derfor søker jeg på det som er den store drømmen. Å ta en fullverdig kunstutdannelse.


Jeg hopper i det. Jeg vil ikke sitte som gammel og angre på alt det man ikke gjorde. Jeg vil heller sitte og tenke: Tenk at jeg gjorde det da jeg var 43 år :) For nå kan jeg fordi barna er ute av rede ( det har vel vært hovedargumentet mitt til å ikke følge drømmene mine. Kunne jo ikke leve på en fattig kunsterlønn når man har barn, nei :)


Jeg har det jeg trenger og kan nå gjøre dette :) Selv om jeg kjenner et ørlite stikk inne i meg som jeg alltid gjør når jeg hopper ut i det ukjente. Det blir nok bra til slutt .... Why not :)

Ønsker dere alle en flott tirsdag :) Klem

8 kommentarer:

 1. Jeg sier YOU GO GIRL! Herlig :)
  Jeg heier på deg og jeg tror på kunsten din, for den snakker til meg som bare det :)

  Det bildet som er i stua, er det din stue?
  Nydelig bilde av den feen! ELSKER!

  takk for gode ord inne hos meg.
  klem

  SvarSlett
 2. Hopp i det Tone, følg drømmen din:-) Jeg har en livsfilosofi og det er at jeg heller vil angre på noe jeg har gjort, enn å angre på noe jeg aldri turde å gjøre :-) Vi har bare et liv :so go girl GO :-) Mange klemmer fra Trude

  SvarSlett
 3. Så tøff du er! Jeg sier bare: Go for it - nå som du har muligheten!

  Med jentene ute av redet, er det på tide for mor å bruke vingene sine litt igjen også ;) Blir spennende å se hvor ferden går...

  Klem Lin

  SvarSlett
 4. Det gjør du nok lurt i! Gratulerer med avgjørelsen :) Tror det er viktig å følge drømmen sin, og det er nok stadig flere av oss som gjør det nå, enn i gamle dager da man ikke hadde noe valg :p Stå på med kunstnerferdighetene dine, dette går nok veien skal du se :-)

  SvarSlett
 5. Er helt enig med deg,en skal leve ennå lenge håper vi...og da er det viktig å få gjort det som er det egentlige seg.Og en har nok av ting,er ikke så mye en trenger når det kommer til stykket....Det viktigste er at en er lykkelig med det en driver med....drømmen min er fotograf/stylist:)og det å få være kreativ....
  Ha en kreativ dag
  klemklem

  SvarSlett
 6. Helt enig med deg!
  Og kjempe tøft synes jeg.. Man er aldri for gammel til å følge sine drømmer.
  Synes det er superflott at du tørr Tone.
  Masse lykke til, dette blir veldig spennende:)

  Flott onsdag til deg, her fyller mor bursdag.
  Så blir nok en aldri så liten kakebit:)
  Klemklem

  SvarSlett
 7. Ønsker deg en herlig torsdag ♥
  Vil du vinne 4 nummer av BoligDrøm kan du prøve lykken inne hos meg nå :)
  Klem Anette

  SvarSlett
 8. Dette blir nok en spennende ferd!! Det er sunt å utvikle seg videre og dumt å ikke benytte en sjanse til å følge drømmen. Lykke til =)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...