Bildene mine

onsdag 21. desember 2011

Å jul med din glede ...... :)

Hmmm ligger så etter som det går ann og få blitt men skal nok klare og få alt i hus innen 24 og det er visstnok bare noen dager til.... Dagene flyr men jeg har ihvertfall fått handlet inn nesten alt av julegaver har kun 1 igjen og den skal jeg hente i morgen. Jeg har så mye å være glad for for tiden så jeg klager ikke men ønsker meg bare noen timer til i døgnet :) Var innom Fretex en kjapp tur i dag og nå selger de ut alt av julepynteting til 1/2 pris. Klarte og fylle opp en pose som jeg skal ta bilde av og legge ut i morgen.
Fikk kjøpt meg en tøff veske også på Fretex som passer utmerket til en tunika jeg kjøpte for en stund siden :) Så dette blir 1 juledags anntrekket mitt :)
Veske fra Fretex til 49,-
Naglevesken passet utmerket til tunikaen :) som også har nagler på ermene og kragen.
Så da blir det litt rocka stil på meg i juleselskapet :)
Ønsker dere alle en flotters onsdagskveld så ses vi vel snarther inne i bloglandia :)

2 kommentarer:

 1. ikke i rute hær heller, men ikke mye igjen nå;) fin tunika du har funnet deg. god jul til deg om ikke mange dagene;) klem.

  SvarSlett
 2. Så fin du kommer til å bli :)

  Jeg er bare innom for å ønske deg en fabelaktig jul! Det har vært koselig å stifte dette bloggbekjentskapet med deg :) Du virker så herlig Tone, og jeg gleder meg til å treffe deg i forbindelse med bloggtreffet :)

  Nyt dagene med dine nærmeste og kos deg! Vi blogges brått igjen.

  Juleklem fra meg.
  Nala logrer og sender deg ett nuss også :)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...