Bildene mine

fredag 30. desember 2011

Jente kveld og Holmegaard samlingen :)

I går var datteren min hos meg. Tradisjon tro ser vi filmen holidays for den er såååååå fin :)
Det ble junk food hjemmelaget men vi trengte et avbrekk fra julemat :)
Vi koste oss som vanlig :) Eldste datteren er reist til Egypt på ferie med kjæresten sin. Dette er min første jul uten barn boende hjemme. Er litt rart å ikke ha de hjemme i romjulen, det blir stille og rolig på en annen måte. Må prøve å ikke være for masete om at de MÅ være her hele tiden :) skjønner jo at det ikke er det mest spennende å sitte hjemme med oss når man er 18 år og venninnene i bokollektivene frister mer... men jeg får være fornøyd med å ha fått ha henne her noen dager i romjulen :)

 Her er samlingen min av holmegaard glass, har samlet på det siden 1991 så nå er det på tide og begynne og samle på noe annet i serien :) Er begrenset hvor mange aquewit glass man trenger. I år satte jeg de på tallerkenhyllen min. I serien har jeg to karafler og en jule klokke. De kommer hvert år med nye mønstre og det har vært en tradisjon og koselig og utvide samlingen for hver jul. Så neste år blir det vann glass i serien. 
Har også denne henge lysestaken fra Holmegaard 
De kommer også i forskjellige utgaver hvert år. Tradisjonen min begynte da min mor ga oss døtre en pakke glass hver jul så har man bare fortsatt. Mener også å huske at de blir satt ned etter jul i pris. Iom at det er ny kolleksjon hvert år. 
Bilde fra Holmegaard.dk
For å lese mer om Holmegaard kan du trykke her
Da ønsker jeg deg en flott nest siste dag i året :) 

Klem fra Tone3 kommentarer:

 1. Å ja den filmen er kjempe flott. Er en stund siden jeg har sett den, men har den på dvd, så mulig jeg må ta den frem igjen.
  osleig tradisjon du har med døtrene dine.
  I dag tror jeg også det bare blir litt lett mat her siden det er i morra det skjer med fest middag.
  Ønsker deg en flott fredag.

  Klemmer fra Ine

  SvarSlett
 2. Så herlig med mor og datter kveld. Middagen så nydelig ut :)

  Jeg vil takke for ett herlig bloggvennskap i året som har gått! Jeg setter pris på hver eneste kommentar du legger igjen :)Også gleder jeg meg masse til å treffe deg i februar.

  Ønsker deg og dine en fabelaktig start på året.

  Vi blogges.
  klemklem

  SvarSlett
 3. Åååå det er så koselig med mamma datter kveld :-) Ønsker deg en super nyttårsfeiring Tone og et riktig godt nytt år :-)Klem Trude

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...