Bildene mine

fredag 19. august 2011

Husker du Holly Hobbie.....

En av mine barndomsfavoritter var Holly Hobbie og i en eske på loftet fant jeg min barndoms tshirt :) Den er jo så søt og tenker på å ramme den inn...Våg å være vennlig står det på den.Her er andre klær jeg fant i esken.

Mammas kjole fra 1970
 
Mammas jakke fra samme tid
Likte farven såååå godt
En bluse sydd til en prinsessekjole
Synes detaljene er flotte på denne
Akk ja man kan jo ikke ta vare på alt har jeg begynt å tenke, jeg er en ivrig "askeladd" som alltid skal ta vare på alt til mine omgivelsers store bekymring :) men nå har jeg begynt å ta det skrittet å åpne alle eskene jeg har på loftet for å sortere ut. Det jeg ikke kan bruke selv eller som ikke har noen plass i huset skal ut :) så det blir nok en tur til vestkanttorvet i løpet av høsten... Fant jo også en gammel boks til som får plass i gamle boksehyllen min :)

Ha en fin fin formiddag alle sammen :)

2 kommentarer:

  1. Hei! Takk for hyggelig hilsen hos meg. Jeg selger to av ginene mine- de to på jernfot. Begge er reservert, men den ene skulle vært hentet, så kanskje den er tilgjengelig. Du kan se nærbilder av den på et blogginnlegg jeg har tidligere. 2900 kr, kjøpt hos vintage by Nina, fra ca 1900. Kan sendes. Send meg en Mail hvis du er interessert.

    SvarSlett
  2. Hei, kom over bloggen din her, og la meg til som følger :) Masse flotte innlegg og så flink du er :) Flotte maleri du lager ღ husker også godt Holly Hobbie :D bare sååååå skjønn, mimre, mimre.. Ønsker deg en flotte helg, klem fra Mette

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...