Bildene mine

mandag 10. mars 2014

Sleep with me hotel

Hotellet vi bodde på heter sleep with me hotel og for et hotell. Rett og slett et gjennomført design hotell fra topp til tå.
Bilde fra hotellets nettside


Vi hadde en ekstraseng på hotellet og alikevel ble det god plass.
mange ganger er det vanskelig å stole på hotellers bilder, men her var det nesten finere i virkeligheten enn på bildene.
 Logoen deres er denne søte sauen her og til og med vannflaskene hadde denne på seg.

Frokosten var nydelig og de hadde internasjonal frokost i tillegg til en stor varmbuffee som inneholdt mange gode retter fra Thailand.
Frokost salen
De hadde en stor meny i restauranten og det ble til at vi spiste en del middager på hotellet fordi de hadde så utrolig nydelig mat der. Her ser du Grilled beef tenderloin and Italian risotto som smakte rett og slett himmelsk. 
Lunsjrett

Rommet vårt.
Fra badet   

I hver etage er det morsomme bilder på veggene. Jeg ble rett og slett glad over å være på dette hotellet. det var rent og pent. De som jobbet der var utpreget blide hele tiden. Jeg har faktisk ingenting negativt å si.
Spaavdelingen 
mener det var 4 stjerners hotell men det kunne godt hatt flere stjerner.
Beliggenheten var også helt perfekt. Gangavstand til alt, stranden, handlegater, uteliv, severdigheter osv. For mere informasjon se på hjemmesiden til Sleep with me hotel i Patong.

5 kommentarer:

  1. Very beautiful!
    Enjoy your holidays!
    With love,
    Geli

    SvarSlett
  2. Already a long time ago I'm not heartbroken. Sounds odds, right? As one might expect once again lost love in his life that count, whether you've gone through many painful setbacks, and see how many people had been longing glance of his life.
    facebook entrar , entrar no facebook , entrar facebook , entrar facebook direto , entrar facebook agora

    SvarSlett
  3. I enjoyed on reading your blog post. Very interesting to read this article.I would like to thank you for the efforts you had made for writing this awesome article. Please visit my website, Friv 4000 Games is where all the free friv games.
    Friv 4000

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...